Je eigenwijze weg, groeitraining voor volwassenen

eigenwijzeweg

Je eigen wijze weg is een bijzondere training voor volwassenen die bestaat uit acht dagdelen over het innerlijk kind, gegeven door deskundige trainers op verschillende plaatsen in Nederland.

Je eigen wijze weg is een kennismaking met hoe beelden, overtuigingen en gevoelens uit je jeugd je huidige volwassen leven nog steeds beïnvloeden.

Je eigen wijze weg leert je hoe je middels ervarings- en lichaamsgerichte technieken je ‘innerlijke kind’ meer bewust kunt ervaren en hoe je meer kunt leven vanuit jezelf als gezonde volwassene.

Je eigen wijze weg is een training waarin je leert je steeds meer te openen voor volwassen gevoelens en kwaliteiten.

Je eigen wijze weg is een initiatief van Aumm Beroepsopleiding PRT en de titel van het boek van Omkar Dingjan en Divyam Kranenburg dat de basis vormt voor deze training.

Ervaringen van deelnemers:

Deze training heeft mijn verwachtingen overtroffen. Eerlijk gezegd begrijp ik pas sinds kort naar wat voor iets moois de titel verwijst. Hoe ik op mezelf kan en mag vertrouwen. Dat is een geweldig cadeau.”  Eddy

Ik voelde mij veilig en gesteund.” Danielle

Alle activiteiten hielpen mij in mijn lijf te komen. En het verhaal dat mijn lichaam te vertellen heeft serieus te nemen. Ik kan steeds meer thuiskomen in het gevoel dat ik er mag zijn.” Joyce


meer informatie over de training op www.jeeigenwijzeweg.nl

Ondanks dat we volwassen zijn geworden, hebben we allemaal een deel in ons dat altijd kind zal blijven.

Dit kinddeel voelt en ervaart, én het is het deel waarin ook de gevoelens, herinneringen en ervaringen uit onze jeugd zijn opgeslagen.

Je huidige gevoelens, je gedrag en je problemen of klachten staan in rechtstreeks verband met bepaalde ervaringen en indrukken die je hebt opgedaan in je kindertijd. Situaties in het nu kunnen gevoelens en emoties van vroeger activeren.
Als je jouw innerlijke kind niet kent, zul je onbewust je leven door dat deel in je laten leiden.

(Omkar Dingjan en Divyam Kranenburg in het boek – ‘Je eigenwijze weg. Heel je innerlijk kind’ –).

Heb je vragen? Schroom dan niet te mailen via info@mediterenutrecht.nl voor vragen en opgave. Weet je Welkom!