Meditatie Utrecht – Agenda

Kundalini meditatie

zaterdag 12 januari 16:30 – 18.00

Behoefte aan ontspanning en focus? Kom meedoen met deze meditatie!

Onze insteek is dat je niet je best hoeft te doen om de stilte in jezelf te vinden.  Deze meditaties werken met een combinatie van beweging en stilte. Door eerst te ontladen, ben je fysiek ontspannener waarna je makkelijker kan oefenen in gewoon ZIJN.

meer info>>

Familieopstellingen

24 maart

We maken allemaal deel uit van verschillende systemen, waarvan het familiesysteem misschien wel het belangrijkste is. Familieopstellingen laten zien wat jouw plek is in het systeem en welke invloed dat op je heeft. Door je er bewust van te worden ontstaat er ruimte te zien wat mogelijke wegen zijn om ons, liefdevol, los te maken uit verstrikkingen.

meer info>>

Introductieworkshop training Je Eigen Wijze Weg

zaterdag 12 januari 14:00- 16:00

Voor iedereen die geïnteresseerd is in de training Je Eigen Wijze Weg of meer wil weten van innerlijk kindwerk.

Tijdens de introductieworkshop geven we je informatie over de training, doen we een paar oefeningen waarin je onze werkwijze kan ervaren en is er ruimte je vragen te stellen. Weet je welkom!

meer info>>

Introductieweekend Aumm Instituut

7-9 juni

Op een mooie plek in Epe kan je in deze tweedaagse workshop kennismaken met innerlijk kind werk en het Aumm Instituut.

 meer info >

Je Eigen Wijze Weg – Groeitraining voor volwassenen

start 20 januari 2018

Een training met innerlijk kindwerk, meditatie en ademwerk ontwikkeld door het Aumm instituut.

De workshop is gebaseerd op de Primal Rebirth Therapie (PRT) die door Omkar Dingjan en Divyam Kranenburg is ontwikkeld en waarin zij al meer dan twintig jaar mensen met veel succes trainen.

De workshop bestaat uit een zorgvuldig opgebouwde cyclus van acht dagdelen waarin je gaandeweg contact leert maken met het kind in jezelf (je gekwetste kind én je natuurlijke kind) en de wijze waarop je in je leven dat deel van je zelf hebt leren beschermen.

meer info>>