Agenda 2021

Familieopstellingen

zondagochtend 10 januari

We maken allemaal deel uit van verschillende systemen, waarvan het familiesysteem misschien wel het belangrijkste is. Familieopstellingen laten zien wat jouw plek is in het systeem en welke invloed dat op je heeft. Door je er bewust van te worden ontstaat er ruimte te zien wat mogelijke wegen zijn om ons, liefdevol, los te maken uit verstrikkingen.

meer info>>

Introductieweekend Aumm Instituut

12-14 maart

Op een mooie plek in Drenthe kan je in deze tweedaagse workshop kennismaken met innerlijk kind werk en het Aumm Instituut.

 meer info >

Vrouw-Vier-Daagse

30 september – 3 oktober

Elke vrouw brengt een wereld aan wijsheid, liefde, energie en essentiële kwaliteiten mee op aarde. Mogelijk ben je daar gedurende je leven de verbinding wat mee verloren of heb je geleerd je aan te passen waardoor de glans van deze kwaliteiten misschien is afgenomen.

Door de ontwikkeling van meisje naar vrouw vanuit verschillende levensfasen te onderzoeken kan je opnieuw in contact komen met jouw eigenheid en jouw bijzonderheid. Dit onderzoek doe je samen in een groep vrouwen waardoor verbinding en zusterschap kan ontstaan.

Deze Vierdaagse wordt gegeven op een prachtige plek in de natuur. De natuur is een spiegel en hulpbron. De natuur nodigt ons uit in het hier en nu; om ons vrouw-zijn te vieren en te ontspannen in verbinding.

 meer info >