Middag met Familieopstellingen in Utrecht

Familieopstellingen is een methode die, zonder veel woorden, ons laat zien welke plek we in ons huidige gezin of onze familie van herkomst innemen.

Via een familie-opstelling kun je zien en ervaren hoe onopgeloste problemen en situaties binnen het systeem je leven beïnvloeden. Je zet de structuur van de familie, ‘de familie-opstelling’, neer, waarbij groepsdeelnemers de plaats innemen van de familieleden. Hierdoor worden de relaties en de dynamiek binnen dit systeem zichtbaar.

Met behulp van een opstelling kun je ook zicht krijgen op de conflicten en problemen binnen een relatie. De dynamiek binnen de relatie wordt helder en je kunt zien waar het probleem in oorspong ontstaan is. Het kan je duidelijkheid geven over jouw plek in het familiesysteem en ruimte bieden om je los te maken van belemmerende invloeden uit je systeem.

Je kan meedoen als vraagsteller, of als representant. Ervaring met familieopstellingen is niet nodig.

datum:  zondagochtend 10 januari 2021
tijd: 9.30 tot 13.00 uur
locatie: Oudegracht aan de werf 328, Utrecht

Als vraagsteller is je investering voor deze ochtend 110 euro. Voor representanten vragen we een bijdrage van 30 euro. Doe je mee als representant en is er tijd en ruimte om alsnog jouw opstelling neer te zetten, dan betaal je het eerste bedrag.

Deze ochtend wordt gegeven door Miriam van Kreij en Sudasi Joosse.